設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: N&E Audio

[支持商戶] N&E Audio-專營本地品牌子 Ediscreation, PAC 地盒

關閉 [複製鏈接]

黃金玩家

itoy2008 發表於 2014-9-7 14:40
有埋12V trigger, 正!
就訂做一部Ediacreation 5Ch Power Amp MK2.
Check pm thanks !{:6_178 ...

Thanks for your order!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

edison133 發表於 2014-9-7 14:41
Thanks for your order!

唔洗急,慢慢做靘靘.
MS328(Cryo)+OyaideMTB6R1+2.6+C046
OnkyoPR5509(Tunami,Furutech FI-11M)
BDP:Nanotec308,Wattgat330iAG/350iAG
F+C:KEF205/2,R600C,Inakustik+zonotone.
SR:KlipschRS42
SB:VelodyneSPL800i(2.6,C/P046)PA22

星級玩家

hi, read number of posts.
But seems no information about pricing and place to try. Please PM me if possible?
Interested in multi channel power amp

thanks
OPPO 103, PS 3
Onkyo 5010
三菱8000,Grandview100
MK950 LCR x3+ 95T x4
威記SPL1000 ultra

Mac Mini,OPPO 103
Audiolab MDAC+ Mpwr
KEF XQ10

DT880

黃金玩家

chufelix 發表於 2014-9-7 19:02
hi, read number of posts.
But seems no information about pricing and place to try. Please PM me if p ...

Hi Ching,

5ch AVamp cost HKD8800, if you want try please go to my place!
I am welcome for visit.

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

請問如何訂講AV5CH機!還有部機可以寄澳門嗎?

黃金玩家

maymango 發表於 2014-9-8 10:15
請問如何訂講AV5CH機!還有部機可以寄澳門嗎?

不見議寄, 因55lbs重!
訂做時間要3-4星期
有興趣 call 我

Edison

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

edison133 發表於 2014-9-8 11:58
不見議寄, 因55lbs重!
訂做時間要3-4星期
有興趣 call 我

現在我訂一部AV5CH機,如我手提帶回去澳門有沒有問題,和在那裹收貨,請問如何匯錢給你們.還有我對你們生產其它產品都有興趣.

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

睇到流囇口水。可惜港燦在強國,強烈建議搵順豐或德邦更ching就可以接埋強國港燦定單。對於本地品牌買吳到都精神上支持。

新仔會員II

chengvin 發表於 2014-9-9 09:49
睇到流囇口水。可惜港燦在強國,強烈建議搵順豐或德邦更ching就可以接埋強國港燦定單。對於本地品牌買吳到 ...

多謝師兄支持, 但電子野運往內地是否要打稅呢?

The shop of handcrafted HiFi gear.
Customer made Ground box, LPS, Fiber box, Amplify etc.

黃金玩家

maymango 發表於 2014-9-8 23:32
現在我訂一部AV5CH機,如我手提帶回去澳門有沒有問題,和在那裹收貨,請問如何匯錢給你們.還有我對你們生產 ...

多謝支持我們的產品,我們收PayPal 的也可以電匯到HSBC!
請pm你的電話給我作進一步聯絡。
我已pm了我電話給你。