設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: malikysl

[其他] 萬能小瑟版主有冇可能安排到參觀戲院播放室或包場睇戲?

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2016-12-10 09:41
包場唔難, 座位安排先最頭痛

38個位,其實易夠人,
不過個個爭皇帝位就難搞啦!
(Post76 Android 手機版送出)
DNA 號碼
ONKYO5010, BDP 9700,1000 ULTAR, R300, Q300C, FA

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我絕對唔萬能,仲有小小低能,因為攪過最尾都係分妝唔雲所以取消左呢。
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

malikysl 發表於 2016-12-10 12:50
38個位,其實易夠人,
不過個個爭皇帝位就難搞啦!
(Post76 Android 手機版送出) ...

如果邊位都唔睇得辛苦都ok既。星影會D細房其實都幾ok架。
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

kan 發表於 2016-12-10 00:12
包場冇人想坐第一行,好難做到公平,順得哥情失嫂意
(Post76 Android 手機版送出) ...

先到先得
AMP:Marantz SR6009
2ch :PM8005,MuziShare x5,ZA01
BDP:OPPO 203
CAS:Linn Majik DS
FS:S5,R100
CS:Q200C
RS:Wireless KEF T101
Sub:EarthQuake P8 V2
PF:Lightspeed-309 , Belkin PF40

鉑金玩家

小瑟 發表於 2016-12-10 14:04
我絕對唔萬能,仲有小小低能,因為攪過最尾都係分妝唔雲所以取消左呢。
(Post7 ...

皇帝位開 bid ,搶返來。幫補76營運費啦!

太古個director club 得16個,應該係最細呱, 不過地點就唔就腳了。
DNA 號碼
ONKYO5010, BDP 9700,1000 ULTAR, R300, Q300C, FA

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

又或者搞場戲院導賞,包場播試碟再入去心臟地帶睇睇套成過百至千萬影院器材是如何錬成!咩叫専業影院

5萬

總版管

edmund8612 發表於 2016-12-17 13:40
又或者搞場戲院導賞,包場播試碟再入去心臟地帶睇睇套成過百至千萬影院器材是如何錬成!咩叫専業影 ...

呢個都好玩喎, 我試下問唔問酊戲院比我地咁玩先~~

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 一定要加分
matt88p + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

Post76玩樂網.

1萬

白鑽玩家

老而不

我覺得小型場 (好似太古16位 ) 果D應OK 易搞
而且, 如果套戲是好高評價, 如<你的名字> , 應一定得.

自問我對坐位是求其的一個, 有得睇特別場乜都得了.

來年想睇的就得The lego batman movie , 其他未有太大心機.
還是好音樂最好.

禁止訪問

鉑金玩家

小瑟版主,76post 新年有冇團拜呀?  不如包場睇戲加自助餐吧!

之前某某保險公司都試過包海運戲院搞活動.........

活動題目我都諗好左啦︰  "76 新春首影禮 "
DNA 號碼