設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 家明

[DAP播放器] AK 新機 A&ultima SP1000

黃金玩家

catalyst 發表於 2017-5-28 18:41
你試下去佢個facebook投訴佢。

email去韓國投訴仲有用

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

睇嚟 ECT 同 Shure 嘅服務有得揮,就算買行貨都只係貼錢買難受:

https://post76.hk/thread-186350-1-1.html

https://post76.hk/thread-225210-1-1.html

咁嘅代理只會影衰 iRiver 個品牌,真係可喜可賀。

星級玩家

我 240ss 用咗快兩年, 兩個月前跌過落地, 個 SD Card slot 當堂壞咗, 讀唔到D 歌. 其實無問題嘅, 可以入落內置架啫~!
咁我見橫掂粒 Volume 扭鬆鬆地, 就直頭當日上埋去長沙灣一鑊過整啦~!

因為無 Register 部機, 我又唔係member, 即係街客一名, 佢收我$500, check 機後報價~!
點知三日後打黎, 話攞得~! 上到去, 佢話換咗個 slot, 換埋個 2.5, 再整埋個 Volume 扭....."唔使錢~!!!!!!!"

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

http://103.254.209.36/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=102516&page=2
已1星期了,還没收到ECT 跟進事件的消息,看來代理根本不重視,我也要到各論壇,ECT和A k 的Facebook講下我的經歷,好讓買了或想買的朋友有個心理準備
又一星期了,一個回應都未有,連最基本的聯絡了解事件都沒有,作為代理這種服務態度是正確嗎?
Astell & Kern - Bad Service?
https://www.head-fi.org/f/threads/astell-kern-bad-service.769793/

睇你壞邊樣,好彩嘅就幫你整埋當無事,唔好彩就屈你着唔到機?哈哈。

問題始終係整好又壞過,再整多一次都照樣再壞多鑊,我都唔知點形容。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

perrybee 發表於 2017-5-29 17:24
我 240ss 用咗快兩年, 兩個月前跌過落地, 個 SD Card slot 當堂壞咗, 讀唔到D 歌. 其實無問題嘅, 可以入落 ...

240 我買個陣, D記的伙記話吾洗登記, 佢地話KEEP 單就得==

星級玩家

jaffeinism 發表於 2017-5-30 01:39
240 我買個陣, D記的伙記話吾洗登記, 佢地話KEEP 單就得==

我買嗰陣,係提都無提,我自己又醒唔起哩樣嘢,我心目中都係揸住單就得。唔緊要啦,當過咗保囉,hahaha....

最緊要係整完零收費嘅驚喜嘛。

其實我最想整嘅係個mon 多 d.

黑鑽玩家

wkdennis 發表於 2017-5-25 23:14
剛出席完AK試聽會,作為AK380 + amp用家,只能講我會買,但識玩AK當然會等佢做promo啦,6月出SS,8月出copp ...

等promote ,正呀
DAP : AK SP2000 ONYX BLACK
EarPhone: 64 Nori, Jomo Trinity

黑鑽玩家

kin1111kin 發表於 2017-5-28 17:29
Ak 幾好聲都冇用,我部380amp用咗半年後維修咗3次,其中一次根本冇整好就叫我去攞,過保養後又係壞2.5座鬆 ...

師兄甘唔好彩?
我都試過整部Amp 2.5插口,整完仲有問題,即搵師傅跟返就沒事了,態度也很好。
希望師兄快D整好啦,再唔係係AK聚會直接同Alex講,可能會幫到你
DAP : AK SP2000 ONYX BLACK
EarPhone: 64 Nori, Jomo Trinity

銀級玩家

師兄唔等銅機? 我15 16 銅定 SS......

鉑金玩家

請問SS係咪一樣價錢呢?