設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 阿正

[Rock & Pop] 《黃貫中》A 小調協奏曲 ... 流行曲推介!!!!

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

but if i got Normal + HQ, i will just keep one later
阿正 發表於 2012-1-19 13:07

Maybe Ken哥 can help you to keep it (or both) forever............

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

but if i got Normal + HQ, i will just keep one later
阿正 發表於 2012-1-19 13:07

講到咁搞到我都想入番隻, rock野我比較少, beyond都鍾意聽, 反而阿Paul我一隻都無,
睇黎要入番隻, 正C兄, 究竟HQ好定Normal版好D呢??
退燒了

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

回復  阿正

如果係我,我會keep住先!
Ken704 發表於 2012-1-19 13:15

Yes, I promise will keep for one year, next year will consider for sell(Chinese year) hee hee, 講下笑、ken sir 唔好打我頭

剛才入了HQ 版及甄妮4CD box set one more
與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

講到咁搞到我都想入番隻, rock野我比較少, beyond都鍾意聽, 反而阿Paul我一隻都無,
睇黎要入番隻,  ...
jack331 發表於 2012-1-19 14:09

The HQ will not yet open, 應該暫時不會開,做收蕆
與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

1萬

白鑽玩家

阿正

不過都提提大家,唔太喜歡少rock 及beyond 味的兄弟可能未必係你地杯茶ka,

但係以阿Paul 今次的cd 計係算好好!

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

不過都提提大家,唔太喜歡少rock 及beyond 味的兄弟可能未必係你地杯茶ka,

但係以阿Paul 今次的 ...
阿正 發表於 2012-1-19 15:23

我都有少少驚係咁, 不過唔係貴就買黎聽下啦~!!
退燒了

1萬

白鑽玩家

阿正

我都有少少驚係咁, 不過唔係貴就買黎聽下啦~!!
jack331 發表於 2012-1-19 16:07

以本地作品計是高水準了,而且以意念及表達亦很有前樂隊的影子

比較起近期不停出限量no版有誠意得多,所以昨天、今天我分別入了正常版及HQ 作為支持本地製作人的誠意

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
agic + 10

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

阿正

Maybe Ken哥 can help you to keep it (or both) forever............
sunboy 發表於 2012-1-19 13:52

May be BOY 哥今天收獲不錯bor

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章金耳朵銀耳朵學員

QQ
以本地作品計是高水準了,而且以意念及表達亦很有前樂隊的影子

比較起近期不停出限量no版有誠意得 ...
阿正 發表於 2012-1-19 18:29

真系講得好

1萬

白鑽玩家

阿正

真系講得好
agic 發表於 2012-1-19 18:32

射射大長老揸fun