設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

PANASONIC BD30 or SONY BDP-S350???

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
大家認為, 如果依家買 BLU-RAY PLAYER, 應該以 $4500左右買部 PANASONIC BD30 好,
定係等 SONY BDP-S350好呢??? 依家先買 PAN記 BD30會唔會太遲呢???
等 S350又會唔會要等好耐先出行貨呢???

BD30同 S350比較, 邊部機能同表現會好D呢???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我好驚sony D光頭.除左打頭炮同高檔產品,成日覺得擺一排就死
如果要買bd30,都要等埋bd50,s350出左先買. bd30應該有減價既可能性

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

BD30 , 我尋日問過幾間大舖頭 , 都係做緊$4480-  如果去P記專門店仲可以屈佢一條 HDMI線 ~  而家點都等埋 S350 , BD50 先 , 真係有減價空間 ,同埋可以比較一下二者分別 ....... 真係每次入舖頭問價都要好忍手 (尋日問完仲要有現貨+線 , 真係少D定力都 ...... 唉)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

大家都講得岩, 等 S350同 BD50出埋, BD30果D機一定會平D, 依家真係忍忍忍, 呢個真空期真係比較沉長!!!

岩岩係友台見到有人放行貨 BD30, 如果佢肯 4000蚊賣比我, 大家覺得有冇得為呢~~~~Smilies010
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

岩岩落左去樓下D AV鋪睇機, 中原 $4400, 冇問佢包咩, 我問個 SALES哥哥(呢個 SALES竟然認得我, 因為我行過好多次同問過好多次野呢~~哈哈XD ), 等 S350好定 BD30好, 佢靜靜地同我講, SONY都有試過 HANG機, PAN記就真係好穩定. 我再問埋佢SXMSUNG, 佢直頭叫我唔好買 SXMSUNG~~~~攪到我依家勁想入手 BD30添~~~~Smilies006
Smilies006 Smilies006

Post76玩樂網.

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

S350光頭叔叔有貨:lol

5萬

總版管

係咩, 唔知幾多錢呢???? 打去問你估佢會唔會答我呢~~~:lol
不過 SONY水貨會唔會高風險左小小呢?? 我諗住玩幾年架~~~~Smilies011

另外頭先係太林睇機時, 個 SALES勁唔掂, 態度勁唔好, 悔氣到死, 佢入左隻碟先慢慢轉TV台, 我之後叫佢LOAD返隻碟出黎再 LOAD入去試下個 LOAD碟時間, 佢個樣好似我囉X左佢條命咁, 真係要買都一定唔會搵佢呢~~~~

Post76玩樂網.

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

$$我就唔知,但係我睇實物個樣幾好!!:lol
{1500都出左}
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 小瑟 於 2008-8-4 13:41 發表
岩岩落左去樓下D AV鋪睇機, 中原 $4400, 冇問佢包咩, 我問個 SALES哥哥(呢個 SALES竟然認得我, 因為我行過好多次同問過好多次野呢~~哈哈XD ), 等 S350好定 BD30好, 佢靜靜地同我講, SONY都有試過 HANG機, PAN記就真 ...

If I were you, I will choose BD30.  The pic quality of BD30 is almost the same as my 2500BTCI except the sound quality Smilies010

5萬

總版管

但真係好奇怪, 呢部 S350坊間真係超級小人提及, 唔知係真係冇興趣定話呢部野有D暗病野呢!!!!:lol :lol :lol

1500 SXMSUN機, 都係免得過就免勒~~~~;P

Post76玩樂網.