設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: tickle

[喇叭組合] 買ProAc 喇叭, 邊到 平, 靘, 正?

黑鑽玩家

sbwong 發表於 2014-5-11 19:27
這間鋪不知所謂,價又唔係特別平,我買proac 去中環原音買的,價靚兼服務專業! ...

Ching 你呢個提醒又唔錯wow,
請問有無中環原音地址?
可否pm我呢
thx thx

新仔玩家

我都曾領教過這間鋪.谷住道氣. 結果都系在原音搞掂.

黑鑽玩家

中環原音 和 銅鑼灣 原音音響
係咪有關係? 因為個名一樣

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

nicknick 發表於 2014-5-10 19:33
我n年黎幫襯米高都只係3,4次,我個人又低調,米高老闆邊記得我係乜水丫。 ...

講真鋪頭人邊有咁易記得自己O丫, 除非真係無限金錢個個星期都落去幫襯既啫.....{:9_422:}

我2-3年前初初玩DIY經常落SSP高X吹水都拎到好多靚價, 但呢年都無咩需要落去, 上2個月去買STAR頭, 佢哋都唔記得我係乜水, 連折頭都無啦.....{:9_440:}

所以我呢啲cheap精既拎折頭手法係永遠吹水同永遠扮熟, 佢地實唔會記得你係咪真係熟客, 扮到就掂~~!!

銀級玩家

lamfatlun 發表於 2014-5-9 07:47
我覺得可能老闆果日心情好先咁講…如果師兄有心買做左功課都知呢對野價錢大概幾多既…
可能你去講價咪開 ...

我又好同意CHING咁講, 其實同米高買嘢個價應該無咩詐型, 米高份人成日滿臉笑容好吹得, 後生仔係佢個仔, 另外有位中午叔叔著恤衫都好好禮貌, 直接叫你報價果位係吾係大隻少少中午著T SHIRT 果位?

其實佢地好明自己位置係做熟客同街坊生意, 要專業服務要著老西SALE你要間鋪有包裝嘅人可能已經選擇代理買, 做咩去旺角仲去個咁舊商場地庫先? 佢又只賣行貨同一件貨你絕對可以幫襯代理, 但係若果佢報代理同價錢代理又有嘢送或者免費送貨, 問心你會同邊個買?

行規係吾可以報平個代理, 你開價佢做到就做比你咁解, 米高份人幾好, 如果做吾到你開個價佢照同你吹水無咩嘢喎, 我之前買嘢最後買吾成之後再撞到佢幾次佢都係咁吹得, 可能是樓主吾慣衣種消費方式吧.

星級玩家

Michael audio 個老細其實ok的,最差係嗰個叫呀Ray嘅,上次佢同隔離鋪D人喺到吹水,鬧個客幾千蚊野都左諗右諗,重用粗口鬧個客,咁啱畀我聽哂!
Cary 303T, Cary Sli80
Proac Tablette Anniversary
Kondo SPC 2.5 Nordost Heimdall 2 RCA

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

所以我支持米高, 如落去地府買野,唔好做cheap精囉折頭,  (囉折頭做cheap精呢的是行內銷售背住客講)。要求用代理訂價買機,我可以肯定有茶水招待及送貨裝機服務。 米高背著各代理大減價益客已拾幾年,也驚佐拾幾年代理唔比貨呢。所以支持落地府買機用訂價弱勢社群不喜勿圍打頭

新仔玩家

我好耐冇去, 以後都唔會再去, 班友仲有冇一路食煙, 一路同客人講價? 我對D煙好反感, 頂佢地唔順, 班人認真專業, 仲衰過大陸人.

專業玩家

FelixTheCat 發表於 2014-5-8 22:14
Can you wait for another 7 months?  Price can be beyond your imagination at 2 days before Chinese Ne ...

那裡甘荀?

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章

MTX 發表於 2014-5-9 22:24
在呢幾年,我每次要買野,佢都係問我開個價,
我問部安記5010,佢叫我開價,結果我走去買左Y記3020,
仲有問隻MK ...

may I to know yours Atohm S3 how much???
thank you
山無稄, 地無缺, 才敢與76絕!