設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: aronchee0599

[請教] 1964 代理問題

星級玩家

daizyoubu 發表於 2016-8-25 10:54
師兄你都算快收倒⋯⋯
我1/8收倒模,依家都仲係faceplates applied,唔知係咪因為個graphic真係要噤耐。 ...

師兄 , 我只是用佢 64 個 Logo , 比較直接簡單 。

不過就算你做 graphic , 我諗最多 做多兩日 , 又唔係用人手畫上去 , 全是電腦做的 !

可能我用佢個招牌 , 咁捧佢場 , 佢特别做快 D 掛

另講真 , 我用 speed post 寄過去 , 都係 $195 , 先前我問 湾仔 個代理 , 做 A10 要 $15000 , 要等兩個月 , 佢收得個客 $15000 蚊 , 就算單獨同你寄 , 又用得幾多錢吖 ! ?

係 D 代理 , 迫 D 客自己直接訂 !

黃金玩家

大食怪 發表於 2016-8-25 18:49
師兄 , 我只是用佢 64 個 Logo , 比較直接簡單 。

不過就算你做 graphic , 我諗最多 做多兩日 , 又唔係 ...

Eventually, it tooks 6 business days for graphics.

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

大食怪 發表於 2016-8-25 10:14
師兄 , 你好 !

1964 做嘢好快手 , 佢14/7 收到我個耳模 , 5/8 已做好寄到比我 , 勁快手 !

恭喜師兄甘快收到貨,成品fit 唔fit 呀?音色同demo 又有冇分別呢?我原本都係預算自己訂隻A10,不過7月中問間旺角代理收我14100,貪方便同代理訂左,唉,仍在等待中。

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

大食怪 發表於 2016-8-25 18:49

不過就算你做 graphic , 我諗最多 做多兩日 , 又唔係 ...

最近一次64audio 做特價,網上寫明不接受幾個亞洲地區訂購,包括香港。初頭寫得唔滑唔楚,俾D亞洲網民質疑佢歧視。64audio 先解釋,因為呢幾個地區有受代理合約影響。所以而家系D代理迫大家無得網上自已訂特價喇。

黃金玩家

ilikemusic 發表於 2016-8-26 18:14
最近一次64audio 做特價,網上寫明不接受幾個亞洲地區訂購,包括香港。初頭寫得唔滑唔楚,俾D亞洲網民質 ...

其實你比曬錢,佢唔會唔賺你。
網上出ad.無得好講,門面野點都要做足。

星級玩家

ilikemusic 發表於 2016-8-26 18:14
最近一次64audio 做特價,網上寫明不接受幾個亞洲地區訂購,包括香港。初頭寫得唔滑唔楚,俾D亞洲網民質 ...

師兄 , 講真就算大家都是正價 , 我都會上網直接訂 , 因為時間相差太遠 。

揾代理做 , 起碼兩個月 , 返正耳印都是要自己去做 !

黑鑽玩家

大食怪 發表於 2016-8-27 11:51
師兄 , 講真就算大家都是正價 , 我都會上網直接訂 , 因為時間相差太遠 。

揾代理做 , 起碼兩個月 , 返正 ...

最哀訂左對 Jumo Simba... 唔係可以入對 64, 成 25% discount, 真係好吸引.

DAP : AK SP2000 ONYX BLACK
EarPhone: 64 Nori, Jomo Trinity

星級玩家

ilikemusic 發表於 2016-8-26 18:07
恭喜師兄甘快收到貨,成品fit 唔fit 呀?音色同demo 又有冇分別呢?我原本都係預算自己訂隻A10,不過7月 ...

師兄 , 你好 !

隻耳機做得好 Fit , 手工都好靚 ! 這是我第一次做 CM , 所以最初配戴時有點困難 , 要練習一下, 才能戴到 。最初時 , 真係帶到耳仔痛 , 才戴得入

我由印耳摸 , 寄去 , 同做好 , 收到貨 , 都唔洗一個月。64 個網又有 ( 流程表 )比你睇到你隻耳機去到邊個步驟 , 十分透明同方便 !

所以真係唔明 D 代理㸃解會做得咁差 , 仲要唔係價錢平 !  你話佢平過係美國訂 而提供咁嘅服務 , 我都可以忍下 , 但係又 唔係 !

QuickMemo+_2016-08-27-18-45-56-1.png ,

星級玩家

sunnyslhf 發表於 2016-8-27 18:20
最哀訂左對 Jumo Simba... 唔係可以入對 64, 成 25% discount, 真係好吸引.

師兄 , 而家 25% 咁正 !!!

我訂時 都係 15% , 但都平過係香港訂 !

黑鑽玩家

大食怪 發表於 2016-8-27 18:40
師兄 , 而家 25% 咁正 !!!

我訂時 都係 15% , 但都平過係香港訂 !

不過香港訂唔到. 不過可以送去其他地區, eg, Malaysia. 如果有朋友係過邊收, 唔錯呀。

U-series

https://www.64audio.com/store/summer-sale

64 Audio is pleased to announce our Annual Summer Clearance Sale!

We have extra inventory that needs to go, so our loss is your gain! Save 25% on previous generation (ADEL) U-Series Earphones and very limited quantities on one of our Special Edition Models as well! When we sell out, the sale is over! We only have a limited supply of this product, so act fast so you don’t miss out!

All customers are eligible to purchase except customers from Hong Kong, China, and Taiwan due to distribution exclusivity agreements in these countries.

DAP : AK SP2000 ONYX BLACK
EarPhone: 64 Nori, Jomo Trinity