Aria Audio 發表於 2017-12-2 16:02

☆美國大地震Earthquake Sound「重低音 - 討論及分享」

源自美國Earthquake Sound 大地震老牌重低音,
由太空科技工程師Joseph Sahyoun創立。

每項產品精心製作,可以完美再現每個音符,
將您的家庭影院體驗變為現實。

大地震的工程師以真誠的奉獻精神和對細節的充分關注,不斷開發出更好的新產品,
以滿足消費者的需求並超越他們的期望。

Earthquake Sound致力於以合理的價格為消費者提供最優質的產品,而毫不妥協。

Aria Audio 發表於 2017-12-2 16:09

首先係MiniMe P10!呢個雙單元10吋低音,就咁放係屋企用,存在感都已經好強!功能當然都非常令客人滿意!
P10係優惠初期現貨都已經賣曬,當然仲要多謝各位已經落左訂,等緊下轉貨的各位Post76師兄啦!{:1_352:}
P10慳足$5495。行貨無敵半價優惠持續進行中~~{:1_253:}

Aria Audio 發表於 2017-12-4 10:52

另外,今次優惠仲有好少見到既彩色Woofer - P63
三單元6.5吋重低音!!
型格首選!第一日做優惠已經陸續俾客人帶回家了{:1_254:}

(*彩色需額外加錢)

Aria Audio 發表於 2017-12-5 17:04

有好多客人選擇上黎我地Showroom!
因為順便可以約埋個時間,試聽我地公司代理其他品牌的產品!
客人想點配Amp同喇叭,我地都會盡量滿足 {:8_362:}

呢日就有客人上黎拎MiniMe優惠半價Sub仔啦{:1_254:}
12吋~夠曬勁!

Aria Audio 發表於 2017-12-6 10:59

又有客人拎左P12啦{:6_157:}
送貨服務包括簡單安裝,咁就唔洗煩惱啦。

ctmctm2012 發表於 2017-12-6 19:46

{:6_193:} {:6_193:}

Aria Audio 發表於 2017-12-9 19:02

一到貨客人就立即上黎拎P10啦{:6_142:}
有任何使用上問題我地同事都會耐心慢慢講解,所以有什麼問題隨便問我地同事啦!
希望大家安心又滿意就得啦!{:1_259:}

Aria Audio 發表於 2017-12-11 18:05

10吋十仔大細岩岩好,好適合香港家庭,所以預訂都已經爆曬額了!
想快點得到佢,就要盡快落訂啦,因為我地係依客人落訂次序比貨{:6_142:}

多謝客人今日上黎拎MiniMe P10!
唔識用唔緊要!我地會教到大家識玩,就算返屋企唔記得,都可以Whats app打電話問返我地師傅{:8_392:}

本公司師傅有業界最高標準HAA(高級),ISF(高級),THX(高級) 等專業認証

Aria Audio 發表於 2017-12-12 11:41

12吋非常型格{:1_253:}
都歡迎客人預約上黎Showroom參觀!

Aria Audio 發表於 2017-12-13 12:00

加推送貨圖片,P8V2呢隻8吋雙單元十仔放係客人屋企岩岩好!
又美觀又實用!{:1_254:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: ☆美國大地震Earthquake Sound「重低音 - 討論及分享」

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。