設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

[主題新聞] 全港影音店黑名單事件簿總覽 ... (不定時更新)

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

友誠7樓, 唔記得咩名, 好似叫XX影音, sales態度超差, 想聽試吓聲好唔願意, 話要比訂先有得試

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
HD_2 + 20 + 20

查看全部評分

銀級玩家

76-FC 黑鑽石勲章

ocicattt 發表於 2014-5-29 11:17
Agree!! 英京呢間野真係黑黑地

2 yrs ago I bought Mirage subwoofer, the 保養咭 card was missing, wh ...

英京冇服務,態度差

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
HD_2 + 20 + 20

查看全部評分

黃金玩家

rega 發表於 2019-1-7 12:29
我都在旺角地庫,好多威達貨 ( 米 x  ) 奶野 ,  陳列品要比新貨價錢 ,

後來從網友及店鋪得知, 我 ...

小心旺角德發地庫!!我係有證據佢有D amp 係二手當全新,因為我買過奶嘢

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

想問大家 天下影音 (友誠16/F)  評語。
佢有賣Lumin DAC, 諗緊去唔去呢間。

黑鑽玩家

而家cwb O音及mk 亜2買機信吾信得過

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

ocicattt 發表於 2020-5-25 16:11
想問大家 天下影音 (友誠16/F)  評語。
佢有賣Lumin DAC, 諗緊去唔去呢間。

見仁見智

專業玩家

2475017 發表於 2019-11-19 09:17
英京冇服務,態度差

絕對係  估唔到隔甘耐仲係甘 佢地無心sell 好似睇你唔起甘 淨係想sell 佢心目中心水  不過 我相信係某些人 因為未去前幾日 查詢時 有個都幾好傾 問佢姓咩 佢又唔講  又話落到黎1樣有同事幫手  唯一低讚既係做生意幾老實  唔似得某d 影音舖 明知肯定無甘快有貨 都水你拍心口話呢個月實有貨 到接近月尾果個星期打去問  又話代理問題  要下個月 其實代理已一早肯定 最起碼 最快 都要下個月先有貨 暫時知道有2間係甘

黃金玩家

小心旺角友誠大厦7樓角際,我好聲好氣嚟買嘢,個sales 態度都9L屎,個濕𨳊sales 實牙實齒收訂話代理有貨,話兩日後送貨打比我,幾日後無聲無氣,我打電話去追先講無貨,第二日上去退訂態度仲惡撚過我。

評分

參與人數 3威望 +76 金錢 +74 收起 理由
issachar + 50 + 50
LoMichael@G + 20 + 20 師兄報告詳盡,真正用家心得.
:o) + 6 + 4 師兄報告詳盡,真正用家心得.!!!.

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

師兄你好最後問題解決到嗎

黃金玩家

marco 發表於 2023-2-11 11:07
師兄你好最後問題解決到嗎

退得返錢。即日去左鴨仔聯興問有現貨即買Denon AVC X6700H ,買嘢最緊要買得舒服玩得開心。

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
issachar + 50 + 50 恭喜Ching!!!

查看全部評分