設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 阿定

[發燒碟] 劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會 - 事後討論及 p5#41 預告片

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

第一次參加76既活動, 的確好慶幸兼好開心!
成個 event 氣氛都好正, 大家都玩得好開心
好難得可以同歌者咁近距離互動交流

十分多謝環球唱片...
衷心感受到你地對音樂既認真及誠意
有Prudence既分享, 有靚歌聽, 有靚片睇, 有野玩仲要有碟送添...
仲有可以先睹為快欣賞未出街靚聲爆既高清版本Live Concert
咁豐富既節目都唔知去邊度搵...
實在令我地呢班樂迷飽晒

上次無睇 live, 今日先買碟
所以今日專輯會先第一次接觸裡面既歌曲
認錯, 你把我灌醉, 何去何從等...
最鍾意"面目全非"既新arrangement
比原曲完全係可以有另一種感覺...
當然要有Prudence既超水準演繹
仲有不能忽略既係所有音樂製作既幕後功臣
今日最後播"午夜情"既時候
的確聽到有d眼濕濕, 好感動

多謝大昌專業試聽室
For expert 梗係要 By expert!!

多謝76各版主既努力, 將個分享會攪得有聲有色
實在令我過左一個愉快既下午
期待下次既活動 (下次張貼紙要黐得實d, 今日狂甩)

臨尾仲要o係Music Corner執左套碟先走
的確係滿載而歸!!!

多謝好pro 既hugo相片
哈哈!!  "你再唔閃我地閃喇...."
小瑟好勁, 咁快趕起條預告片同大家分享

評分

參與人數 10威望 +81 金錢 +20 收起 理由
Ken704 + 10
245141525 + 10
rlwk2009 + 10
ykluk + 5
jt24 + 8
aidan + 10
小瑟 + 10
hugo2009 + 10 多謝支持
mankoo米高 + 8
wil-wil + 10 + 10

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

最緊要大開心喜歡,多o的支持Post76,我地版務組必定攪更多活動比大家參與
Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

第一次參加76既活動, 的確好慶幸兼好開心!
成個 event 氣氛都好正, 大家都玩得好開心
好難得可以同歌者咁 ...
oops 發表於 2011-6-19 04:12

呵呵~~~~呢次既碟, 係我聽最多CHING講會聽到"眼濕濕"既一隻, 而我自己覺得你把我灌醉編曲真係好正, 另人好易投入到, 另外音汁方面, 呢隻碟聽得出係高中低平衡度上, 絕對係用過一點心機既, 因為呢次碟既低頻明顯係冇誇張, 冇太搶耳感, 等我再聽多幾次再同大家分享!!!

評分

參與人數 1金錢 +10 收起 理由
Ken704 + 10

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 61# ykluk

《原來的我》, 是一個《走鋼索的人》, 曾經《你把我灌醉》, 令我《愛如潮水》. 過後雖然只是《一場遊戲一場夢》, 《其實你不懂我的心》, 縱然有感不知《何去何從》, 但總希望《他一定很愛你》...

CHING以前一定用以上方式追女仔呢..

評分

Ken704 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果有得團購簽名版Biuray就......... x2

評分

參與人數 1金錢 +2 收起 理由
Ken704 + 2

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

首先多謝各位版主
給我一個難忘同開心的劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會
劉美君談話直接 風趣幽默 相 ...
hugo2009 發表於 18-6-2011 09:33 PM

hugo兄好o野!
Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

去唔到都感受到現場氣氛...超正

評分

Ken704 + 10

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果餅母帶造到咁靚, 只出 K2HD 吾出 SACD 實在太可惜...

評分

參與人數 3威望 +20 金錢 +10 收起 理由
Ken704 + 10
jack331 + 10 正有同感, 難得有靚錄音~~
sunboy + 10 Agree !

查看全部評分

千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都係咁話
母帶造到咁靚,不如出SACD啦
我要SACD我要SACD

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回覆: 劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會 - 事後討論及 p5#41 預告片

咁aidan兄走寶啦,原本對所有反唱歌曲有保留既我都要買反隻私藏吓。
去唔到都感受到現場氣氛...超正

發送自我的 GT-I9000

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Ken704 + 10

查看全部評分