設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 阿定

[發燒碟] 劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會 - 事後討論及 p5#41 預告片

黃金玩家

Yes,如出埋SA就完美la!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復  ykluk

《原來的我》, 是一個《走鋼索的人》, 曾經《你把我灌醉》, 令我《愛如潮水》. 過後雖 ...
wantai288 發表於 2011-6-19 09:19

呵呵, 我以前追女仔有好多好多唔同既方法架, 點知一樣!!
不過宜家比老細廢我武功o者...

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Yes,如出埋SA就完美la!
edison133 發表於 2011-6-19 10:32

edison兄, 你係咪諗住咁多個不同版本都買晒先, 你大大聲同劉小姐講, 話你會買黑膠o個喎~~~

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

bd質素點都會好過dvd既, 如果你想睇個concert靚o的, 可以等吓隻bd+cd版, 環球話大約7月就推出, 價錢未定 ...
ykluk 發表於 2011-6-19 02:36

睇咗隻dvd,畫質真係同BD差好遠呀!睇嚟你都要考慮入番隻BD囉! 唔知可唔可以畀個優惠我哋76版友,可以有剩係BD版賣嘅呢?因為已經有簽名CD,再嚟一隻CD真係有D浪費咁囉!最緊要可以平D呀嘛!

評分

參與人數 1金錢 +10 收起 理由
Ken704 + 10

查看全部評分

黃金玩家

無錯!劉小姐隻黑膠絕對係我的第一次!!(又一個火坑)
所以有埋SA就完美la。

edison兄, 你係咪諗住咁多個不同版本都買晒先, 你大大聲同劉小姐講, 話你會買黑膠o個喎~~~  ...
ykluk 發表於 2011-6-19 10:56

評分

Ken704 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

多謝哂Post76的師兄們、環球唱片,以及大昌的各位工作人員
昨天真係一個好開心的分享會
最難得係可以近距離同Predence交流
又有得用勁器材試聽
簡直係人生一大樂事

評分

參與人數 5威望 +35 金錢 +10 收起 理由
Ken704 + 10
aidan + 10
245141525 + 10
wil-wil + 10
rlwk2009 + 5

查看全部評分

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我自己都參加過好多次分享會,好可惜今次趕唔切嚟,但係淨係睇到大家嘅形容,都知今次活動好正,仲要係歷來最正!
雖然無份參與,但係我個心一早已經去咗會場!
其實今次要多謝嘅除咗係環球同大昌之外,要多謝嘅,唔係一班版主,而係一班熱心參與嘅版友,無你地默默嘅支持,我地幾努力都無用!
呢個叻,俾你地嘅!

評分

參與人數 5威望 +35 金錢 +10 收起 理由
Ken704 + 10
ykluk + 5
rlwk2009 + 10
wil-wil + 10
mankoo米高 + 10

查看全部評分

亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

回覆: 劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會 - 事後討論及 p5#41 預告片

同埋呢,希望啲bluray同dvd唔好無啦啦浮個唱片公司logo出黎啦,好鬼礙眼呀,仲有其實現場啲字幕LCD電視都影響左成個畫面既可觀性,希望唱片公司同演唱會既主辦單位留意下啦。

發送自我的 GT-I9000 大板凳

評分

Ken704 + 10

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

希望好嘅分享會陸續有嚟啦!期待林憶蓮、李克勤、陳奕迅..........

評分

Ken704 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

林憶蓮未必有了, 因為佢係金牌大風
克勤黎緊完左演唱會咪會出BLU-RAY囉~~呵呵