設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: chief424

[香港影音玩樂展] 音響展真係搵笨, 完全冇一隻耳機可以聽得入耳...

鉑金玩家

金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

樓主有時又唔洗講得太盡嘅

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

WallerHomie 發表於 2016-8-6 19:54
樓主一尾踩盡其他耳機,自己果隻就係咁讚。
其實閣下除左撩是鬥非、開陰謀論post,還有甚麼建樹? ...

建樹? 咪肯花小小時間上黎呢個冇咩人流的細壇吹下水, 發表下偉論, 開陰謀論post, 等大家發揮小宇宙
係咪好偉大呢

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

ph0381 發表於 2016-8-6 20:04
樓主有時又唔洗講得太盡嘅

咁盡唔盡見人見智
好似今日音響展為例, 喂大佬門票唔係平, 成80蚊
咁你起碼display D 煲過既耳機出黎俾人試
俾D未開過聲既, 又錄埋D試唔到真功夫既歌/音樂
浪費大家時間

跟住最低死就送隻垃圾CD俾你當回贈, 丟上網有冇人要都唔知(我岩岩做左個實驗, 係無人問津)

一來on居, 二來你俾果隻CD, 分分鐘我冇相關的器材去播放, 就算有都冇咁既級數Hi-Fi , 咁你係咪玩野先?
(正如你去外賣, 餐廳唔俾餐具你一樣道理, 搵手拿咩)

搵笨到加零一

成個場真係得安記先入得下耳, 當然唔排除我係慣左佢D聲, 但係講分析力, 音樂感, 動感呢3個因素...冇一隻耳機真係泊得住佢law...

大佬大拿拿80蚊, 拿25蚊去美食展, 其他錢拿去買主客和好過

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

chief424 發表於 2016-8-6 20:17
咁盡唔盡見人見智
好似今日音響展為例, 喂大佬門票唔係平, 成80蚊
咁你起碼display D 煲過既耳機出黎俾人 ...

冇錢學人玩音響
(Post76 Android 手機版送出)
easyliao99@gmail.com

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

HD_2 發表於 2016-8-6 20:20
冇錢學人玩音響
(Post76 Android 手機版送出)

邊似得你咁有錢串人冇錢玩音響啦師兄
有錢唔洗交租, 唔洗食飯
拎晒去玩Hi-Fi就完美了係咪先

黃金玩家

chief424 發表於 2016-8-6 20:22
邊似得你咁有錢串人冇錢玩音響啦師兄
有錢唔洗交租, 唔洗食飯
拎晒去玩Hi-Fi就完美了係咪先{:1 ...

賣返隻碟出去咪收反嗰—百蚊囉,重有廿蚊幫補車費啦!
G36c,M92f,MP5ka1,clock17,L115a3

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Ccs56084342 發表於 2016-8-6 20:58
賣返隻碟出去咪收反嗰—百蚊囉,重有廿蚊幫補車費啦!

有人要先得架師兄, 拿去樓下俾收賣佬都唔知咩黎, 話唔係黑膠都唔要

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

其實德國佬果隻800賣點係好似觸電咁既bass同音樂感, 好似Nike Air咁聽歌會彈下彈下製造一個音樂感出黎
但係慢慢細心D去聽, 又係冇咩分析力, 同一隻歌有幾個位朦左, 唔知係咪展場果D未煲定係耳機問題
不過如果咁既價錢, 我唔會買...

維也納果隻K3細佬其實都好大期待, 可惜...(可能場地問題)

南韓仔果隻其實都想試, 點知佢原裝係2.5頭...

最離譜就真係AT力場, 好在當年冇買佢的貴model...(有咩理由將一個歌變成第二隻聲)

鑽石玩家

老老實實,我覺得Sennheiser HE1真係堅正,你話冇野啱聽係唔係你其實冇去, 淨係靠人你地d入在場ga消息而講?

黃金玩家

chief424 發表於 2016-8-6 21:15
其實德國佬果隻800賣點係好似觸電咁既bass同音樂感, 好似Nike Air咁聽歌會彈下彈下製造一個音樂感出黎
但係 ...

800都算冇分析,暈!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
WCHK + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

G36c,M92f,MP5ka1,clock17,L115a3