設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: chief424

[香港影音玩樂展] 音響展真係搵笨, 完全冇一隻耳機可以聽得入耳...

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

WallerHomie 發表於 2016-8-7 00:29
再講都係哂氣,總之E900M係最好,其他垃圾,會場入面冇一隻好聲過E900M!YEAH!

請問樓主玩左幾耐耳機?今 ...

玩耳機都唔係好耐ja, 由2007年一隻connectland的80蚊玩, 玩到大陸的TESSM, Sound magic,再到而家名牌的Sony, AKG, Sennheiser

同你地呢D玩左幾廿年比雞碎啦

我冇咩叻既, 只係聽得出邊隻耳機好聽, 邊隻唔好聽者

唔係話場內900M玩晒, 只係冇一場可以造到900果種細緻, 舒服的效果, 咁幾千蚊黎講, 人地3K已比你地4K, 5K, 6K優勝, 係咪失禮先?

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jaffeinism + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

jaffeinism 發表於 2016-8-7 01:43
有無去斯巴克攤位探下ANDY哥哥呀?

邊個黎架? 賣雪糕架?

禁止發言

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

dio 發表於 2016-8-7 09:43
你識講有言論自由就好了。我第一句亦唔係回你,你都可以唔睇。
更談唔上罵,香港好多閣下這類人,冇咩好 ...

知你醒啦, 呢個POST唔岩你就請過主啦, 威啦威啦
香港人之光了

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

好勁用3k就可以打底咁多耳機
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

其實音響展除左入耳式耳機外,仲有其他器材(例如多款唔同線材,好難起同一個地方有如此多款),如果樓主視野如此窄小,同埋為左80蚊開post,就顯得樓主小家子氣及井底之蛙。

黑鑽玩家

chief424 發表於 2016-8-7 09:33
玩耳機都唔係好耐ja, 由2007年一隻connectland的80蚊玩, 玩到大陸的TESSM, Sound magic,再到而家名牌的So ...

仲要 3K!? 用1K多D入隻 Elecom HH1000 圈鐵就好過曬 900M。有高有低,分析力仲要幾高下。窮唔係問題,發窮惡先係問題。

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實我比較想知樓主指教一下點樣去配搭系統去得到咁有趣既結果
希望有詳細解說,齋就咁講「我最勁」其實真係難免變左吹水
…coming soon…
當你知得愈多,就會感到自己知得愈少。
當你覺得沒必要再去知道,你也什麼都不知了

"…的工作其實頗容易。我們不用冒險,卻可佔據道德高地,肆意批評他人的作品甚至個人。我們喜歡鬧人,因為寫者痛快、讀者過癮,但我們最終不得不承認的一點是,人家付出了心力的『垃圾』,意義還是比我們的批評大得多"
- Adapted from 「五星級大鼠」(Ratatouille), credit to 「單刀橫傳的反思」-

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實一條魷魚,有人覺得豉椒炒好味,有人覺得椒鹽鮮魷好味,樓主就要食魷魚絲至啱口味,各有各口味其實冇問題,但係就唔使話酒樓啲厨師揾笨,煮碟嘢賣五六十蚊都唔夠我廿蚊包魷魚絲好味囉
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
patkytam + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

黃金玩家

可能祖籍夜郎, 加上經常坐井, 自我感覺良好典範